Over ons

Slager Automaterialen is al bijna 60 jaar dé leverancier voor alle automaterialen. Tot onze klanten behoren tal van vrije garages, autodealers en aanverwante bedrijven. Het hoofdkantoor, gevestigd in Rotterdam Zuid, is het kloppend hart van Slager Automaterialen.

Onderdeel van LKQ Fource

Sinds mei 2014 is Slager BV (alsook de b2b tak LKQ Fource) onderdeel geworden van LKQ Fource. Met deze overname zijn processen als finance, logistiek, inkoop en IT gecentraliseerd en maken we deel uit van een groot landelijk netwerk en profiteren van bijbehorende voordelen.

Daarnaast heeft deze samenwerking geresulteerd in een webshop met niet alleen automaterialen en gereedschap, maar met alles wat met mobiliteit & vrije tijd te maken heeft. Denk aan dakkoffers, fietsdragers, olie en vloeistoffen, maar ook zwembaden, tuinmeubelen, partytenten, barbecues en veel meer.

Heuts.nl

Het hele assortiment is te vinden op www.heuts.nl, ons verkoopplatform voor al deze producten. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 producten in uiteenlopende productcategorieën. Het is mogelijk om uw bestelling af te halen in meerdere Slager filialen!

 

LKQ Fource als totaalleverancier

LKQ Fource heeft zich ontwikkeld tot een organisatie die totaaloplossingen biedt voor garagebedrijven. LKQ Fource levert naast een totaalpakket aan automaterialen ook gereedschappen, oliën, equipment, car audio, accessoires, velgen en het grootste bandenassortiment van de regio. Verder verzorgd LKQ Fource via de Automotive Academy ook opleidingen en levert het een bijdrage aan het verbeteren van het rendement van haar klant.

 

Concepten

LKQ Fource ondersteunt ook de volgende werkplaatsformules: Autofirst, Vakgarage, James Autoservice, Bosch Car Service, Profile Tyrecentre en Autocrew. Deze garage concepten ondersteunen garagisten om in de toekomst reparabel te blijven.

Eenvoudig online bestellen

LKQ Fource heeft een online bestelsysteem dat uniek is in de branche. Vakhandel klanten hebben online direct toegang tot meer dan 180.000 artikelen op voorraad en ruim 2.000.000 leverbare auto-onderdelen en aanverwante producten. Via de computer kunnen zij actuele informatie over voorraden, prijzen en levertijden inzien en kunnen zij direct bestellen. LKQ Fource is dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor klanten beschikbaar.

Dit unieke online bestelsysteem beschikt over handige zoek en sorteerfuncties door de integratie van o.a. H-base en Tecdoc. Ook is een gemakkelijke online velgen- en bandenzoekmachine beschikbaar. Via een persoonlijke inlogcode is het voor vakhandel klanten mogelijk om 24 uur per dag de lopende bestellingen en order- en factuurhistorie te raadplegen. Retouren- en garantie aanvragen zijn via hetzelfde programma op simpele wijze direct te verwerken.

Snelle levering

De bestelde goederen worden op maar liefst 6 vaste bezorgmomenten per werkdag kosteloos geleverd met een eigen bezorgdienst. Ook op zaterdag rijdt de bezorgdienst een route.

Bij deze bezorgdienst staat efficiency in de hoogste versnelling: LKQ Fource beschikt over een wagenpark van maar liefst 100 bestelbussen en auto’s. Om de efficiency nog verder te garanderen worden de bezorgroutes centraal vanuit het hoofdkantoor gepland en zijn de routetijden bij bestelling online direct zichtbaar.

 

Deskundig advies

Voor klanten die liever persoonlijk contact hebben of deskundig advies nodig hebben op het gebied van autotechniek, zit een team automotive specialisten klaar. Dit team bestaat uit ervaren en getrainde medewerkers die dagelijks honderden binnenkomende gesprekken afhandelen. Dit team is het hart van het bedrijf om de professionele klant te ondersteunen. Heeft u vragen? Klik dan hier voor de contactmogelijkheden.

 

Automaterialen winkel

Ook de consument kan bij Slager terecht voor een breed assortiment; van motorolie tot wieldoppen en van car audio tot onderhoudsproducten, Slager heeft het allemaal. Slager Automaterialen is een begrip bij de consument door haar goede service, compleet assortiment en concurrerende prijzen.

Alle consumenten die zich hebben aangemeld voor de Slager klantenkaart zijn altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Als klantenkaarthouder ontvangen zij 5% spaartegoed over alle aankopen in de winkel of de webshop. Daarnaast profiteren zij van persoonlijke aanbiedingen en kortingen.

Het uitgebreide assortiment kunt u vinden in één van de Slager winkels in Zuid-Holland en West-Brabant of in de compleet vernieuwde webshop. Het is mogelijk om bestellingen via onze webshop thuis te laten bezorgen of af te halen in meerdere Slager filialen. Ook kunt u de Slager klantenkaart gebruiken door in te loggen met uw gegevens.